Praktijk voor psychologisch- 
   onderzoek & coaching

Ouders
Ouders kunnen op eigen initiatief een onderzoek of begeleiding aanvragen. Een psychologisch onderzoek kan plaatsvinden op de school van het kind, thuis, of bij Sinnerzjy. In overleg wordt besloten wat het meest wenselijk is. Als de problematiek samenhangt met gedrag of leervorderingen op school heeft het de voorkeur om het onderzoek op school te laten plaatsvinden. Om een zo volledig mogelijk beeld te krijgen van de problematiek wordt dan ook de informatie van school meegenomen.

Scholen
Scholen en/of schoolbesturen kunnen psychologische onderzoeken en consultatieve leerlingbegeleiding aanvragen. Een aanvraag voor onderzoek gaat altijd in overleg en met (schriftelijke) toestemming van de ouders. Ook kan school aanvraag doen voor een training aan een groepje leerlingen; bijvoorbeeld een faalangstreductie training of sociale vaardigheidstraining.

Voordat een onderzoek gestart kan worden is het volgende nodig:
-Duidelijke vraagstelling
-Toestemmingsformulier van de ouders
-Zorgrapport van school met daarin de schoolgeschiedenis, toetsresultaten en de hulp die tot nu toe geboden is

Algemene voorwaarden
Op al onze overeenkomsten zijn de vastgestelde Algemene voorwaarden van toepassing tussen leden van de Nederlandse vereniging van pedagogen en onderwijskundigen (NVO) en haar cliënten. De nieuwste Algemene voorwaarden zijn in te zien door op de onderstaande knop te klikken:

Aanmeld formulier

Vul vrijblijvend het onderstaande formulier in. Wij zullen dan z.s.m. contact met u opnemen.